Vloerglijders

vloerglijders kortingscode

Door te kiezen voor de juiste bescherming, blijft uw vloer mooi en heeft u geen last van geluid bij verschuiven. Bescherm uw vloer tegen krassen, monteer de juiste vloerglijders.

Vloerglijders.nl heeft meubelwielenstoelpootdoppen en viltglijders voor iedere vloer. Uw mooie vloer opknappen kan een kostbaar en tijdrovend karwei zijn. Eén van de boosdoeners is de stoel die vaak wordt verschoven. Om dit probleem op te lossen heeft Vloerglijders.nl voor ieder type stoel een dopje die zowel uw stoel als de vloer uitstekend beschermen. Het assortiment bestaat o.a. uit meubelwielen, plakvilt, zelfklevend teflon, vervangbare viltschijfjes, teflon vloerglijders, stoeldoppen met vilt. Op www.vloerglijders.nl bestelt u simpel en snel het juiste product voor zowel uw vloer als uw stoel.

De vloerglijders zijn onder andere geschikt voor stoelen van Gispen, de Wit, Ahrend, Tubax, Vitra, Lande, Fritz Hansen, Knoll, Herman Miller, Eames, Dykmeyer etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »