Verkocht
Tomrer ronde tafel Beuken met HPL witte toplaag 120 - samplesale

Samplesale actie

De tafels uit deze actie zijn gebruikt voor een fotoshoot. De tafels zijn uit de verpakking geweest en in elkaar gezet. De tafels hebben mogelijk lichte gebruikssporen. Het beschermingsmateriaal voor transport is door het in en uitpakken beschadigd of niet meer aanwezig.

Van elke tafelvariant is slechts 1 exemplaar in de samplesale. Misgegrepen? Alle tafels zijn in verschillende houtsoorten, afmetingen en afwerkingen voor de reguliere prijs te verkrijgen. Kijk hiervoor bij de collectie tafels



Deense ronde retro tafel

De Tomrer is een massief houten tafel in de Deense stijl van de jaren ’60. Een retro tafel met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze eettafel een licht en zachte uitstraling. Het tafelblad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. De tafelpoten staan iets schuin onder het blad en hebben afgeronde hoeken. Geen scherpe randen of hoeken aan deze tafel.

Leverbaar in meerdere houtsoorten en met een HPL of Fenix blad
De Tomrer is leverbaar in eiken, beuken en walnoot hout. Kies voor een tafelblad in dezelfde houtsoort of ga voor een gekleurd Fenix of HPL toplaag op het tafelblad. Ga je voor een opvallend wit of zwart blad, dan krijgt het tafelblad een HPL of Fenix toplaag en massief houten randen in dezelfde houtsoort als de poten. Een HPL blad is een kras- en waterbestendig. Daarmee is het een ideaal tafelblad voor een tafel die veel gebruikt wordt.

Een tafel in vele maten en vormen
De Tomrer is er in vele maten. Ook in ronde en ovale variant (prijs op aanvraag). Staat de afmeting die je zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op. De tafels kunnen ook op maat gemaakt worden.

Een ranke tafel met een stevige constructie
De Tomrer heeft een rank voorkomen, maar kan heel wat hebben. Voor de stevigheid zijn er metalen dwarsliggers in het onderblad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen, zit er een spanningsregulator onder de tafel om doorbuigen te voorkomen. Constructief is alles op een fraaie manier weggewerkt.

Een Scandinavische tafel die zich goed laat combineren
De Tomrer is een typisch Scandinavische tafel, die zich goed laat combineren met andere stijlen. Veel stoelen zullen goed staan aan deze tafel.

  • Tomrer ronde tafel Beuken met HPL witte toplaag 120 - samplesale

    Sav & Okse

LEVERTIJDOp bestelling: 5-6 weken

AFMETINGEN(LXBXH) 75

Gratis bezorging vanaf €100

Zet op verlanglijst