Uitschuifbare eettafels met Scandinavisch design - De Machinekamer

Uitschuifbare eettafel bij De Machinekamer

Een uitschuifbare eettafel is ideaal wanneer je over een kleine (eet)ruimte beschikt, maar ook regelmatig eters over de vloer hebt. Extra ruimte nodig? Geen probleem. De tafel is binnen een mum van tijd uitgeschoven. Sommigen schuiven uit vanuit het midden, anderen vanaf de zijkant. 

Ben jij op zoek naar een uitschuifbare eettafel? Onze collectie bevat een aantal exemplaren, waardoor er vast wel eentje naar jouw smaak tussen zit. De Machinekamer heeft showrooms in Zaandam en Utrecht. Je shopt ook gemakkelijk online. 

Bekijk alle uitschuifbare tafels hier

Houten uitschuifbare eettafels: recht en rond

In onze collectie vind je zowel rechte als ronde uitschuifbare eettafels. Zo is er bijvoorbeeld de ronde Nonne, een tafel die het knusse van een ronde tafel biedt en het gemak een rechthoekige tafel. Een rechthoekige favoriet is de uitschuifbare Rikke tafel, een tafel waarbij design en functionaliteit goed samen gaat.

Scandinavische eettafels van Sav & Økse

Ons aanbod bevat diverse modellen eettafels van ons eigen merk Sav & Økse. Dit merk staat voor pure ontwerpen met een Scandinavische oorsprong. Met liefde ontworpen en uitgevoerd in natuurlijke materialen. De eettafels zijn gemaakt van beuken, eiken of walnoot hout van de beste kwaliteit. De collectie bevat rechte, ronde en ovale tafels. Daarbij zijn een aantal modellen ook beschikbaar als uitschuifbare variant. De tafels zijn ook te verkrijgen met Fenix toplaag.

uitschuifbare eettafel
Uitschuifbare ronde tafel Nonne in eiken whitewash

Over De Machinekamer

De Machinekamer is ruim 16 jaar geleden opgericht. Na een vakantie in Noorwegen kwamen we terug met een auto vol meubels. Liefde voor Scandinavisch design was vanaf dat moment een feit. De passie voor design meubels en plezier in het opknappen is nooit meer weggegaan. Van een hobby was al snel geen sprake meer. Met de jarenlange kennis van materialen en ontwerpen in huis kwam het idee om zelf meubels te ontwerpen. Meubels die wij misten in het aanbod van vintage design en die passen bij de huidige klantwensen. Van hoge kwaliteit en gemaakt door Europese vaklui. Dit was een schot in de roos. 

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »