Abstracta System - De Machinekamer

Abstracta System

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

  • CATEGORIEËN -

  • PRIJSKLASSE +

    0 5
Toon als:
Geen producten gevonden...

Abstracta System

Abstracta System

Abstracta System is een modulaire kastensysteem ontworpen door de Deense meubelontwerper en architect Poul Cadovius.  Het Abstracta System is in de jaren ‘60 ontworpen en was het eerste modulaire kastensysteem. Met dit systeem is het mogelijk om op een eenvoudige manier mooie en complexe kasten samen te stellen.

 

Abstracta System is in Nederland exclusief te koop bij De Machinekamer. De Machinekamer levert het originele framewerk met eigentijdse legborden. Bekijk de collectie op abstractasystem.nl 

 

Abstracta is een modulair systeem wat door zijn tijdloze ontwerp uitstekend is toe te passen in elk interieur. Het modulaire systeem was het eerste in zijn soort dat complexe bouwvormen snel en eenvoudig mogelijk maakte. Met behulp van de losse componenten kunnen tal van vormen en meubels gerealiseerd worden.

 

Het systeem bestaat uit twee basiscomponenten; buizen en verbindingsstukken. Het voordeel van dit systeem zit hem in de eenvoud en flexibiliteit ervan; grote of kleine varianten kunnen snel worden samengesteld. Het systeem heeft een puur en elegante uitstraling.

 

Meer over Abstracta System op www.abstractasystem.nl  In onze showroom in Zaandam staan verschillende opstellingen. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »