WOCA oil conditioner natural 750ml: With WOCA Oil Conditioner, the wood retains its glow and natural color better - De Machinekamer
Nieuw
WOCA olieconditioner naturel 750ml

WOCA Olie Conditioner in sprayflacon is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met hardwax behandelde tafels. WOCA Olie Conditioner Naturel wordt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde tafels gebruikt. WOCA Olie Conditioner combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent. Groot onderhoud met Onderhoudsolie of -pasta kan hierdoor worden uitgesteld. Onderhoud met Olie Conditioner kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lak.

 

Resultaat

Met WOCA Olie Conditioner behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur. Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende, matte laag in het bovenste poriënsysteem van het oppervlak vormt. Met een traditionele houtzeep kan de vloer er na verloop van tijd enigszins uitgedroogd uitzien, omdat door het zepen de olielaag op den duur een beetje aangetast wordt.

 

Gebruiksaanwijzing

Flacon krachtig schudden voor gebruik. Verstuif de Olie Conditioner op het oppervlak. Wrijf na met een pluisvrij katoenen doek. Let op! Gebruik geen microvezels.

 

Nabehandeling

Voor extra glans opboenen met een witte pad.

 

- Combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling
- Zorgt voor maximaal vuil- en waterwerend oppervlak vanaf de eerste dag
- Versterkt de natuurlijke kleur van het hout
- Laat een matte, beschermende olielaag achter op het oppervlak
- Geschikt voor kinderspeelgoed
- Woonbiologisch aanbevolen

 

Verpakking: 750 ml
Verbruik: niet meetbaar
Verkrijgbaar: naturel

 
Instructie en overige informatie: Olieconditioner in sprayflacon (PDF)


Let op: bijkomende kosten voor de verzending van dit product bedragen €9,95.

  • WOCA olieconditioner naturel 750ml

  • €12,25

DETAILS

LEVERTIJDOut of stock

+ -

In Winkelwagen

Gratis bezorging van nieuwe producten,vanaf €100

Add to wishlist

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »