Nieuw
Fjerre tafel 180x90 Forbo 4185 Eiken geolied
Fjerre tafel 180x90 Forbo 4185 Eiken geolied

Massief houten design tafel Fjerre

De nieuwste tafel uit de Sav & Økse collectie. Vorm tot in detail, dat is kenmerkend voor de Fjerre.
 

Het tafelblad heeft een ronde hoekafwerking en ook de zijkanten hebben een gladde ronde afwerking. De bovenkant van het tafelblad is vlak. Er is veel aandacht besteed aan de vorm van de tafelpoten. Het valt niet direct op maar wie er op let zal het opvallen dat de deze uit een vijfhoek bestaat. De overgang naar de onderrand is ook prachtig en vormt 1 geheel.

 

Outlet meubels in Zaandam

Veel van de sale-artikelen staan ook in onze winkel in Zaandam. Kom eens langs om ze te bekijken. Zit er wat moois voor je tussen, dan kun je het direct meenemen. Een aantal producten staat nog in ons magazijn. Wilt u deze komen bekijken? neem even contact op zodat wij deze voor u mee kunnen nemen.

 

Bezorging

Let op: Magazijnsale artikelen worden niet gratis verzonden. Alle artikelen zijn af te halen bij  de showroom te Zaandam. Wilt u toch gebruik maken van onze bezorgservice? Neem dan contact op met ons over de tarieven.

  • Fjerre tafel 180x90 Forbo 4185 Eiken geolied

    Sav & Okse
  • €749,00

LEVERTIJDOut of stock

AFMETINGEN(LXBXH) 180 × 90 × 75

+ -

In Winkelwagen

Gratis bezorging van nieuwe producten,vanaf €100

Add to wishlist

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »