Stoelen

Wis alle filters

Filter -

De Machinekamer heeft een uniek aanbod van nieuwe en vintage design-meubelen.

Toon als:

Stoelen

Vintage en nieuw design stoelen

De Machinekamer is al 10 jaar het adres voor een retro, vintage en industriële stoelen. Buisframe of een oude schoolstoel. Een bekend ontwerp of een nieuw design stoel. De Machinekamer heeft het voor je staan.

 

Vintage eetkamerstoelen

Bij De Machinekamer kun je een grote collectie gebruikte stoelen uit de jaren '30 t/m ’70 vinden. Wij zijn liefhebbers van Scandinavisch, Dutch en industrieel design. Stoelen van bekende ontwerpers, zoals Eames en Gispen zitten in de collectie. Vintage stoelen kun je bij ons in orginele staat kopen. Gebruikte buisframe eetkamerstoelen restaureren en stofferen we voor je. De stof voor de bekleding mag je in de winkel of online uitkiezen. Ook voor nieuwe stoelen kun je bij De Machinekamer slagen.

 

Nieuw design eetkamerstoelen

De collectie nieuwe design stoelen bestaat uit buisframe, Scandinavische, Nederlandse klassiekers en industriële stoelen. Unieke Machinekamer ontwerpen en nieuwe uitgaves van orginele designstoelen. Verkrijgbaar in vele kleuren en modellen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »